Lentvario senjorams rudens melodijos

Lentvario ansamblis „Klevinė“ ir Lentvario pradinės mokyklos šokių grupė „Spindulėlis“
Lentvario ansamblis „Klevinė“ ir Lentvario pradinės mokyklos šokių grupė „Spindulėlis“

Spalio 12 dieną Lentvario parapijos namuose vyko šventinis koncertas „Rudens melodija“, skirtas Tarptautinei pagyvenusių žmonių dienai paminėti.
Renginio vedėja V. Šamatovičienė  pakvietė seniūną Vytą Rukšėną ir kleboną Gintarą Petronį pasveikinti Lentvario senjorus. Svečiai, susirinkusiam gausiam lentvariečių būriui, nuoširdžiai linkėjo gražių dienų ir stiprios sveikatos. Lentvario kultūros rūmų laikinai einanti direktorės pareigas Ieva Skaistytė ir seniūnas Vytas Rukšėnas sveikino Lentvario seniūnijos pensininkų bendriją „Bočiai“ ir jų pirmininkę Kristina Užumeckienę bei ilgaamžius jubiliatus  – Onutę Šepeliovą, Janiną Omelčuk, Viktorą Rainį, Veroniką Masiulienę, Vilgelminą Urbonavičienę, su gimimo diena pasveikintas aktyvus bendruomenės narys Boleslovas Juodka. Kristina Užumeckienė sveikino susirinkusiuosius, džiaugėsi švente bei kvietė prisijungti ir jaunesnius senjorus į „Bočių“ būrį, kur kartu galima aktyviai praleisti laisvalaikį, praskaidrinti kasdienybę, ir nors trumpam pamiršti rūpesčius bei negalavimus.
Nuotaikingą koncertą dovanojo vokalinis ansamblis „Klevinė“ (vad I. Okuškienė), Lentvario pradinės mokyklos šokių grupė „Spindulėlis“ (vad. R. Blikertienė) ir svečiai iš Aukštadvario  – vyresniųjų liaudiškų šokių kolektyvas „Nava“ (vad. R. Blikertienė). Nuostabias ir visą salę privertusias nusišypsoti eiles apie senelius deklamavo pirmokai ir ketvirtokai iš Lentvario pradinės mokyklos (mokytojos B. Zagorskienė ir I. Silinienė).
Šventės organizatoriai Lentvario kultūros rūmai, Lentvario seniūnijos pensininkų bendrija „Bočiai“ ir Lentvario seniūnija dėkoja visiems susirinkusiems ir prisidėjusiems prie šios šventės organizavimo.

Lentvario kultūros
rūmų informacija

Naujienos iš interneto