- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

Bus laikinai apribotas naudojimasis Lentvario pėsčiųjų požemine perėja

Trakų rajono savivaldybės administracija kartu su Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos Lentvario mieste įgyvendina projektą ,,Lentvario miesto pietinės dalies (Bažnyčios, Lauko ir Geležinkelio) gatvių rekonstravimas“. Rangos darbus vykdo UAB „Lemminkainen Lietuva“.
Informuojame Lentvario miesto gyventojus ir svečius, kad nuo 2014 m. spalio 20 d. iki 2014 m. lapkričio 10 d. įskaitytinai bus ribojamas patekimas į pėsčiųjų požeminę perėją prie Lentvario miesto geležinkelio stoties. Šių priemonių imamasi dėl žmonių saugumo, kadangi bus vykdomi projekte ,,Lentvario miesto pietinės dalies (Bažnyčios, Lauko ir Geležinkelio) gatvių rekonstravimas“ numatyti inžinerinių tinklų rekonstravimo darbai požeminės pesčiųjų perėjos teritorijoje.
Įėjimas į pėsčiųjų požeminę perėją ties Lentvario miesto geležinkelio stotimi  bus įmanomas likus 30 minučių iki traukinio atvykimo ir  20 minučių po traukinio išvykimo. Taip pat prašome būti atidiems šalia požeminės pėsčiųjų perėjos ir ja naudotis tik būtiniausiais atvejais (tik patekimui į reikiamus atvykstančių traukinių peronus), kitais atvejais kirsti geležinkelio bėgius prašome rinktis Lentvario miesto geležinkelio pervažą.
Prašome visų Lentvario miesto gyventojų ir svečių tolerancijos bei supratimo. Taip pat prašome atkreipti dėmesį į rangovo UAB „Lemminkainen Lietuva“ įspėjamuosius stendus ir jais vadovautis. Juk mūsų visų bendras tikslas, kad Lentvario miestas taptų gražesnis.

 

Strateginio planavimo, investicijų ir ūkio plėtros skyriaus informacija