- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

TRAKŲ MEDICINOS CENTRAS

Traku_ z_emei_info [1]

Ypatingoje vietoje, pagrindinėje Trakų miesto gatvėje esančiame moderniame name duris atvėrė naujas dializių centras. UAB “Trakų medicinos centro” vieta patogi ne tik Trakuose ir aplinkiniuose rajonuose gyvenantiems pacientams, kuriems anksčiau dėl dializės tekdavo važiuoti į Vilnių ar kitą tolesnį miestą, bet ir užsienio svečiams, sergantiems lėtiniu inkstų nepakankamumu, lankytinoje vietoje galintiems ne tik pailsėti, bet ir atlikti gyvybiškai svarbią procedūrą.
Naujame centre – naujos šviesios patalpos ir baldai, naujausi dializės aparatai, pažangiausia vandens valymo įranga, tiekianti ypač švarų vandenį. Pacientams nemokamai taikomas gydymas hemodializėmis, patyrusių gydytojų nefrologų konsultacijos, tyrimai kiekvieną mėnesį pagal numatytą programą, o taip pat maloni profesionalių gydytojų ir slaugytojų priežiūra, nemokamas maitinimas šiltu maistu iš čia pat esančio restorano, siūlomos įvairios TV programos. Pacientų patogumui iš namų ir į namus procedūroms vežioja centro vairuotojas. Ši paslauga taip pat nemokama.
“Trakų medicinos centras” šiuo metu dirba antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais nuo 7.00 iki 12.00 val.
Naujasis centras kviečia pacientus, kuriems reikalingos dializės, atvykti į Trakus adresu Vytauto g. 19- 35 ir apžiūrėti patalpas, susipažinti su personalu, arba kreiptis tel.: 8 528 52218.