- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

Šokis – tai nauji draugai ir puiki nuotaika!

IMG_1391 [1]

Kiek daug galima pažinti ir išmokti: lėtą valsą, kvikstepą, tango, čia čia čia, džaivą!
Siekiančius išraiškingo judesio ir ritmo darnos, turinčius svajonių ir užsispyrimo tobulinant save, norinčius atrasti didesnį pasitikėjimą savimi bei puikiai praleisti laiką, kviečiame mokytis šokti pramoginių  šokių studijoje „Gija“.
Šokių studijos „Gija“ šokėjai jau antrais mokslo metais pradeda koncertuoti. Pirmiausia vaikai pasirodo savo miesto bei rajono šventėse, vėliau mielai koncertuoja ir kitur. Kolektyvas dalyvavo įvairiuose konkursuose, festivaliuose, projektuose: „Mes – pasaulis“, „Aš galiu daugiau“, „Džiaukimės drauge“, „Metų perliukas“ ir kt. Be to, šoko ir užsienyje – Latvijoje, Lenkijoje, Rusijoje, Baltarusijoje, Italijoje, Švedijoje.
Pastaraisiais metais „Gijos“ šokėjai dalį vasaros atostogų kartu praleidžia poilsio ir treniruočių stovyklose, kur rengia programas naujam darbo sezonui. „Kiekviena stovykla ypatinga, palieka neišdildomų įspūdžių, neįsivaizduojam savo  gyvenimo be šokio ir draugų“ – dalinasi mintimis studijos šokėjai.
Mieli tėveliai! Jei Jūsų vaikai yra aktyvūs, smalsūs ir žingeidūs, o išgirdę muziką skuba judėti jos ritmu, tai naujoji, 7-9 metų vaikams buriama pramoginių šokių grupė, kaip tik Jūsų mažiesiems!
Kviečiame  atvykti rugsėjo 10 d. 17.30 val. į Trakų kultūros rūmų šokių salę, kur bus suteikta kita informacija arba registruotis telefonu 8 610 37496.

Loreta Januškienė,
šokių studijos vadovė