- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

Lentvario miestas turi dar vieną gimnaziją

OLYMPUS DIGITAL CAMERA [1]

Š. m. birželio 4 d. vyko Trakų rajono Lentvario „Versmės“ gimnazijos inauguracijos iškilmės, kurių metu buvo džiaugiamasi buvusios Lentvario 1-osios vidurinės mokyklos pasiekimais ir noru siekti dar geresnių rezultatų.
Lentvario 1-osios mokyklos vidurinio ugdymo programa buvo akredituota 2013 m. gruodžio 31 d. Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro Dainiaus Pavalkio įsakymu Nr. V-1290.
Inauguracijos iškilmėse dalyvavo ne tik gimnazijos, miesto bendruomenė, tėvai, bet ir Lietuvos Respublikos Seimo Pirmininko pavaduotojas Jaroslav Narkevič, drauge su padėjėja Ija Kostevič ir patarėja Agata Mankeliūniene, Trakų rajono savivaldybės meras Vyatutas Zalieckas, Švietimo skyriaus vedėja Dalia Dzigienė, vyriausioji specialistė Alina Jakonis, Trakų rajono savivaldybės tarybos nariai. „Versmės“ gimnazijos bendruomenę pasveikinti atvyko ir Trakų rajono Švietimo įstaigų vadovai.
Džiaugiamės ne tik nauju statusu, bet ir naujai suplanuotais darbais, tikslais. Lai šis pasiekimas kiekvienam mokytojui tampa dar didesnis postūmis į gyvenimą išleisti tvirtas, žiniomis pasikausčiusias asmenybes.

Evelina KISLYCH,
Pavaduojanti viešųjų ryšių specialistę
Alinos Jakonis nuotr.