Renginiai ir įvykiai Vilniaus arkivyskupijoje artimiausiu metu

2014-04-30 Šv. Mišios Lukiškių tardymo izoliatoriuje-kalėjime

Balandžio 30 d. Šv. Velykų proga Vilniaus arkivyskupas Gintaras Grušas lankys kalinius Lukiškių tardymo izoliatoriuje-kalėjime Vilniuje, 13 val. aukos šv. Mišias.

2014-04-30 Šv. Mišios Vilniaus arkikatedroje už Lietuvą Europoje

Balandžio 30 d. 17.30 val. arkivyskupas Gintaras Grušas Vilniaus arkikatedroje aukos šv. Mišias, prašant Dievo globos Lietuvai Europos Sąjungoje. Po šv. Mišių vyks koncertas Katedros aikštėje.

2014-05-03 Atvirų durų diena Vilniaus kunigų seminarijoje

Šeštadienį, gegužės 3 d. Vilniaus šv. Juozapo kunigų seminarija (Kalvarijų g. 325, Vilnius) kviečia į Atvirų durų dieną. Ši diena skirta tiek mąstantiems apie kunigystės kelią, tiek visiems norintiems aplankyti seminariją ir daugiau sužinoti apie kunigo pašaukimą ir pasirengimą kunigystei, būsimųjų kunigų gyvenimą, studijas, kasdienybę. Programa prasidės 10 val. šv. Mišiomis, vėliau klierikai papasakos apie seminariją ir aprodys patalpas. Svečiai taip pat galės apžiūrėti šiuo metu eksponuojamą parodą ir pirmosios pasaulyje spausdintos knygos – Gutenbergo Biblijos – faksimilę. Mąstantieji apie kunigystės pasirinkimą bus pakviesti atskirai pabendrauti su klierikais ir susitiks su seminarijos vadovybe.

2014-05-04 Vilniaus Bernardinai kviečia į giesmių atlikėjos Rasos Pienės koncertą Vilniuje

Gegužės 4 d. 17 val. Vilniaus įgulos karininkų ramovėje (Pamėnkalnio g.13, Vilnius) vyks krikščioniškos dainuojamosios poezijos ir giesmių atlikėjos Rasos Pienės koncertas, kuriame ji atliks giesmes iš albumo „Malonės vėjas“. Į koncertą kviečia Vilniaus Bernardinų parapija ir Bernardinų jaunimo centras.

2014-05-06 VA „Caritas“ kviečia tapti savanoriu

Vilniaus arkivyskupijos „Caritas“ kviečia tapti savanoriu(-e)! Visus, savanoryste besidominčius, kviečiame prie arbatos puodelio susipažinti su mumis, sužinoti apie tai, kuo mes tikime, ką veikiame ir ko laukiame. Gegužės 6 d. 18 val., Odminių g. 12, Vilniuje vyks informacinis susitikimas! Daugiau informacijos el. paštusavanoriai@vilnius.caritas.lt ir telefonu 8 682 68043.

Iki 2014-05-15 registracija į piligriminę kelionę šv. Jono Pauliaus II šventumo keliu

Vilniaus arkivyskupijos katechetikos centras visiems norintiems birželio 27–29 dienomis organizuoja Piligriminę kelionę šventojo Jono Pauliaus II šventumo keliu: Krokuva, Kalvarija Zebžydovska, Vadovicai, Čenstachava. Užsirašyti į kelionę galima iki gegužės 15 d. Daugiau informacijos – VA Katechetikos centre.


2014-05-15 Kaune šeimų šventė „3D: Dovana, Dėkingumas ir Džiaugsmas“

Gegužės 15 d. 19 val., minint Tarptautinę šeimos dieną o mūsų šalyje švenčiant Šeimos metus, žmonės iš visos Lietuvos kviečiami atvykti į „Žalgirio“ arenoje Kaune rengiamą šeimų šventę „3D: Dovana, Dėkingumas ir Džiaugsmas“. Bilietus galima įsigyti ir Vilniaus arkivyskupijos šeimos centre.

Naujienos iš interneto