Nebenaudojamą mobilųjį telefoną nupirks „Tele2“

Daug kam pažįstama situacija – pakeitus mobilųjį telefoną, senas lieka gulėti stalčiuje. Lyg ir valgyt neprašo, bet be reikalo gulėdamas vis labiau nuvertėja, o užsiimti pardavimu atrodo sudėtinga. Kur nešti? Kiek prašyti?

Šią problemą išspręs nauja telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ paslauga, pavadinta „Reikia nereikia“. Paprastai ir patogiai senus mobiliuosius telefonus ir planšetes parduoti operatoriui galės visi „Tele2“ klientai ir išankstinio mokėjimo mobiliojo ryšio paslaugos „Pildyk“ vartotojai.

Paprastas ir saugus būdas

Paslauga bus lengva pasinaudoti visoje šalyje, nes „Tele2“ telefonus supirkinės paštu, per „Lietuvos pašto“ skyrius.

Dabar operatoriaus perkamų įrenginių sąraše yra net 600 telefonų modeliai. Už juos gautais pinigais bus galima apmokėti visas „Tele2“ ir „Pildyk“ mobiliojo ryšio ir interneto paslaugas.

„Telefonus parduoti bus labai paprasta. Žmogui pačiam beveik nieko nereikia daryti, jis gaus asmeninį pasiūlymą su preliminaria telefono kaina. Kelti koją iš namų parduodant telefoną reikės tik vieną kartą – iki artimiausio pašto skyriaus. Viskuo pasirūpinsime mes“, – sakė Mindaugas Kežionis, „Tele2“ Produktų skyriaus vadovas.

Pasak jo, pasirinktas supirkimo būdas užtikrina, kad iš jo nepasipelnys vagys – telefonų pardavimas nėra anoniminis, o pinigai bus pervedami į mobiliojo ryšio sąskaitą, todėl paslauga bus naudinga tiktai sąžiningiems telefonų pardavėjams.

Be vargo ir gaišaties

Telefonų supirkimo paslauga sukurta taip, kad taupytų žmonių laiką, nekeltų rūpesčių ir nepareikalautų papildomų išlaidų.

„Tele2” ar „Pildyk“ klientui įsidėjus SIM kortelę į nusipirktą naują mobilųjį telefoną, „Tele2“ SMS žinute atsiųs pasiūlymą parduoti telefoną su siūloma preliminaria jo kaina.

Norėdamas parduoti telefoną, klientas atsakys į gautą žinutę ir nemokamai į namus užsisakys voką telefono persiuntimui. Pagal instrukciją supakuotą telefoną reikės atiduoti bet kuriame „Lietuvos pašto“ skyriuje. Jų Lietuvoje yra net 714.

Nupirkti jų telefonus žmonės galės pasiūlyti ir patys. Tai galima padaryti apsilankius „Tele2“ ar „Pildyk“ svetainėse internete. Čia galima patikrinti, ar siūlomo modelio telefonai yra superkami, ir užsisakyti siuntimo voką.

Telefonui pasiekus „Tele2”, bus įvertinta jo būklė, o klientas žinute gaus siūlomą kainą. Jei ji tinkama ir vartotojas tai patvirtins SMS, pinigai greit pasieks mobiliojo ryšio sąskaitą. Nesutikus parduoti telefono, jis bus grąžintas siuntėjui be jokių papildomų mokesčių.

Į ryšio sąskaitą gautus pinigus bus galima be apribojimų panaudoti „Tele2“ ir „Pildyk“ paslaugų apmokėjimui, o senas telefonas nebedulkės stalčiuje be reikalo.

Supirktus telefonus „Tele2“ partneriai užsienyje paisydami aplinkosaugos reikalavimų atnaujins ir parduos Azijos bei Afrikos šalyse.

Daugiau informacijos apie paslaugą rasite „Tele2“ ir „Pildyk“ svetainėse internete.

Telefonu supirkimas

Naujienos iš interneto