- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

Spaudos konferencija

DSCF7190 [1]
iš kairės: Trakų rajono savivaldybės direktorė Asta Kandratavičienė, meras Vytautas Zalieckas, vicemeras Voitechas Vinskevičius ir paslaptinga Ugnė Mateikaitė, kol kas nežinome, kas ji

Lentvario kronika

Lapkričio 29 dieną Trakų meras Vytautas Zalieckas nuoširdžiai vėl pasikvietė žurnalistus į dalykišką pokalbį dėl regiono problemų. O jų yra ir bus, nes tai gyvenimas ir žmonės, kuriems būtina valgyti, gerti, kvėpuoti (kol kas nemokamai), rengtis ir virš karštos galvos turėti būstą, šiandien visų vadinamą daugiabučiais, žiemą šildomais nepigių katilinių. Todėl ir nugriaudėjo totalinis klausimas gerbiamam merui dėl šilumos kainos. Vadovas atsakė: šiluma pigs. Gerai. Tikime. O ar teisėtas gyvatuko ir dujų abonentinis mokestis, gerbiamas mere? Vadovas išsiaiškins.

Trakų turgus tarnaus žmonėms-pirkėjams ir prekeiviams. Lentvaryje tvarkomos Bažnyčios ir Geležinkelio gatvės. Valomas Bevardis ežeras, nors tai yra pelkė. Brangus darbas. Konferencijoje susirūpinta ir Nijolės Lisevičienės likimu. Lentvariečiai mano, jog ji buvo geriausia Motiejaus Šimelionio vidurinės mokyklos direktorė, aišku… po Petro Karlono. Lentvariečiai nesyk esą suabejoję minėtos miesto nacionalinės mokymo įstaigos vadu. Tesprendžia Visagalis jo didenybė laikas. Buvęs Seimo narys Jonas Liesys yra bedarbis. Taip pat klausimas: kaip gyvena Trakų rajono šunys? Ar jų šeimininkai laikosi jų laikymo taisyklių? Ne visi. Ir nemažai kitų problemų. Tegyvuoja kita Trakų mero spaudos konferencija ir jos „L. K.“ netradicinė ataskaita!

Jonas Počepavičius