- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

Durys bus paliktos atviros – užeikit ir pasiimkit. Žinias ir įgūdžius!

image description [1]nectarus-su uzrasu-01 [2]

 

2013 m. lapkričio 29 d. 9 val. ir vėl bus tęsiama eilę metų nenutrūkstanti rudens tradicija – atvirų durų diena Trakų rajono savivaldybėje. Šiemet šis gražus renginys įgaus kitokią formą – prie „kėdžių matavimosi“ į programą bus įtrauktos ir kitos veiklos.

Nusipelnei?

9 val. Jaunimą sveikins ir apdovanojimus už aktyvią veiklą rajone (ir už jo ribų) įteiks Trakų rajono savivaldybės meras Vytautas Zalieckas, administracijos direktorė Asta Kandratavičienė.

Nematei?

9.15 val. Bus pristatytas pirmasis rajono istorijoje išleistas jaunimo žurnalas „Trakų rajono jaunimo žinios“ (kalbės – Trakų rajono administracijos direktorė Asta Kandratavičienė, žurnalo vyr. redaktorė, jaunimo reikalų kooridnatorė Evelina Kislych, leidyklos „Vorutos fondas“ atstovai).

Nežinai?

9.30 val. Renginio metu visoje savivaldybėje ūš rajono jaunimo organizacijų kontaktų mugė, kurios metu jaunimas galės pasirinkti sritis, kuriose iš jų jie norėtų veikti – sporto, kultūros, meno, turizmo ir t.t.

Ar patogi mero kėdė?

10 val. Kaip ir kasmet, turėsi proga pasivaikščioti po savivaldybės koridorius, užsukti į skyrius. Jei turi klausimų, arba tiesiog nori pasižvalgyti, kokiomis sąlygomis ir kokia yra savivaldybės darbuotojų kasdienybė – kviečiame nepraleisti progos patenkinti smalsumą – „pasimatuoti“ mero, administracijos direktores kėdes.

Nori daugiau?

11 val. Atvirų durų dienos metu galėsi rinktis:

1) VšĮ „Nectarus“ komanda pristatys jau antrus metus įgyvendinamą jaunimo projektą „Savivaldus jaunimas“. Po trumpo pristatymo vyks „workshopai“, kuriuose galės dalyvauti kiekvienas, norintis sužinoti savo atstovavimo galimybes!

2) Norėtum savanoriauti Lietuvoje ar dalyvauti savanorystės projekte užsienyje (pagal programą Europos savanorių tarnyba (EST)). Į klausimus apie savanorišką veiklą atsakinės ir su Jumis dirbs organizacijos VšĮ „Socialinis veiksmas“ atstovai!

 

Kviečiame visus jaunus, su jaunimu dirbančius Trakų rajono gyventojus šią dieną praleisti kartu!

Išankstinė registracija būtina. Kontaktai: evelina.kislych@trakai.lt [3], tel. (8 528) 51 987.