Lentvario pensininkai veiklos sūkuryje

100_2992
Ansamblis „Klevynė“. Autorės nuotr.

Lentvario pensininkų draugija „Bočiai“ pažymi penkerių metų veiklos jubiliejų.   Veiklios ir energingos Kristinos Užumeckienės prieš penketą metų suburti šios draugijos nariai laisvalaikį praturtina įdomiais renginiais, išvykomis, susitikimais su kultūros ir meno veikėjais. Senjorai taip pat nepamiršta savo kūrybinės veiklos: kuria eilėraščius, dainuoja, dalyvauja saviveikloje, sveikuolių renginiuose.

„Bočių“ draugijos pirmininkė K. Užumeckienė įkūrė ir pensininkų ansamblį „Klevynė“. Šio ansamblio nariai dažnai koncertuoja Lentvario parapijos namuose ir kituose renginiuose. Lentvariečiai draugauja ir su Elektrėnų pensininkų draugija „Bočiai“, rengia susitikimus, bendrus koncertus.

Ansamblio „Klevynė“ veikloje aktyviai dalyvauja: Vlada Zagorskienė, Kristina Lavreckaja, Albina Janulienė, Bronė Egertienė, Ona Siaurusevičienė, Jelena Šakalienė, Lionė Stanišauskienė, K. Užumeckienė.

Šių moterų dėka dažnai vyksta įvairūs renginiai, koncertai. Jų optimizmas, entuziazmas, puiki nuotaika, rodo pavyzdį kitiems, garbingo amžiaus sulaukusiems senjorams, siūlo neužsidaryti savo namuose ar sodų namukuose, o būti aktyviems, bendrauti, džiaugtis gyvenimu.

Kiekvienais metais „Bočių“ draugijos nariai švenčia, 1990 metais paskelbtą, Tarptautinę pagyvenusių žmonių dieną. Šia proga Lentvaryje buvo surengtas koncertas „Dainuok, širdie, gyvenimą“.

 

Eglė Jasiukevičienė

Naujienos iš interneto