- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

Domėtasi naujos katilinės statyba Lentvaryje

 

katiline 1 [1]

Biokuro katilinės statyba Lentvaryje, Ryto gatvėje, domėjosi (iš kairės) meras V. Zalieckas, savivaldybės administracijos direktorė A. Kandratavienė, tarybos narys R. Rudzys. Sigitos Nemeikaitės nuotr. 

 

Rugsėjo 10 dieną rajono savivaldybės meras Vytautas Zalieckas, savivaldybės administracijos direktorė Asta Kandratavičienė, tarybos nariai Romualdas Rudzys, Andrejus Prokofjevas, savivaldybės Statybos ir ūkio plėtros skyriaus vyriausioji specialistė Jelena Jočionienė, apsilankę Lentvaryje, domėjosi bendrovės „Prienų energija“ įgyvendinamomis šilumos tinklų investicijomis.

Savivaldybės atstovai apžiūrėjo, kaip vyksta naujos biokuro katilinės statyba. Katilas, jo įranga jau atgabenti, tačiau pastatas, kuriame bus įrengta katilinė, dar remontuojamas.

Pasak savivaldybės administracijos direktorės A. Kandratavičienės, UAB „Prienų energija“ yra žadėjusi, kad biokuro katilinė bus baigta iki lapkričio, tačiau vangiai vykstantys statybos darbai kelia abejonių, ar bus suspėta iki žadėto laiko reikiamus darbus atlikti.

UAB „Prienų energija“ vadovai yra teigę, kad Ryto gatvėje įrengus biokuro katilinę ir naudojant pigesnį kurą, mažės ir kaina už šildymą.

 

Sigita Nemeikaitė,

Trakų rajono savivaldybės viešųjų ryšių specialistė