- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

Rugsėjis simboliškai skelbia naują pradžią.

Kopija iš 2 [1]

Kopija iš 1 [2]

Akimirkos iš Rugsėjo 1-ios šventės mokykloje 

 

Pamažu krentantys rudeniniai lapai rugsėjo 1-ąją sušaukė mokinius sugrįžti į mokyklinį suolą Lentvario 1-ojoje vidurinėje mokykloje…

Kardeliai, astros, rožės ir kiti įvairiausi žiedai pirmadienį papuošė jaukų mokyklos kiemelį. Po vasaros atostogų čia sugužėjo apie 250 mokinių ir du kartus daugiau jų tėvelių, taip pat 35 mokytojai.
Mokyklos direktorius Vladimiras Pileckis nuoširdžiai pasveikino visus susirinkusius ir palinkėjo: mokiniams – atsakomybės, pareigingumo, kad mokymasis būtų įdomus, mokytojams – tvirtumo, stiprybės, susiklausymo, bendradarbiavimo, kad sėkmingai baigtųsi švietimo reformos, tėvams ir seneliams – kad vaikai ir anūkai džiugintų savo pasiekimais ir būtų pavyzdingi, administracijai – susitelkimo, bendradarbiavimo ir reiklumo, o visiems – sveikatos, kantrybės ir laimės. Taip pat buvo perskaityti sveikinimai nuo LR Prezidentės D. Grybauskaitės ir Seimo narės D. Mikutienės. Mokyklos direktorius pasidžiaugė nuveiktais rekonstrukcijos darbais ir padėkojo už visapusišką paramą Trakų rajono savivaldybės administracijai.

Šventėje dalyvavo ir mokyklos bendruomenę pasveikino LR Seimo pirmininko pavaduotojas Jaroslav Narkevič, Lietuvos Nepriklausomybės akto signataras Romualdas Rudzys, Trakų savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Vitalija Burdienė ir palinkėjo entuziazmo žengiant į naujuosius mokslo metus, kantrybės siekiant žinių ir saviraiškos.

Visi šiltai plojimais pasitiko pirmokėlius ir dvyliktokus. Sudainavę keletą smagių, nuotaikingų dainų, lydimi pirmojo rugsėjo skambučio visi išsiskirstė į klases, į pirmąją Žinių dienos pamoką. Linksmasis mokyklinis skambutis paskelbė naujų darbų pradžią. Šilta ir smagi šventė, nors oras ir nelepino, tapo gera pradžia visiems mokslo metams.

 

Valentina Banuševič,

Lentvario 1-osios vidurinės mokyklos

bibliotekos vedėja

Autorės nuotr.