- Klevų alėja, ISSN 2424-5429 - https://www.klevualeja.lt -

Jaunimas įrengė sporto aikštelę

Ready -Steady -Go“ yra jaunimo projektas, finansuotas programos „Veiklus jaunimas“ pagal 1.2 prioritetą. Projektą rengė esami ir jau buvę moksleiviai: Tomas Davidovič, Eimantas Viatkinas, Ernestas Meirovič, Dajana Dzetlauskaitė bei Kasparas Naskauskas. Šiuo metu prie projekto vykdymo yra prisidėję dar daugiau jaunuolių, taip pat ir Lentvario seniūnijos darbuotojas Aivaras Trainovičius.

Nuo gegužės mėnesio pradžios iki liepos 30 dienos vyko pasiruošiamieji darbai: bendravimas su seniūnija, įvairūs derinimai ir susitarimai, žmonių apklausa, vietų, kur bus statomos aikštelės ieškojimas..

Rugpjūčio 16 dieną vyko pirmos sporto aikštelės dažymas. Mes stengėmės pritraukti kuo daugiau jaunuolių bei vyresnio amžiaus žmonių prie darbų vykdymo. Deja, patyrėme mažutį fiasko, kadangi susirinko daug mažiau žmonių nei buvo planuota. Tačiau, nepaisant to, darbai judėjo pirmyn su gera nuotaika bei atmosfera.

Kitą dieną, rugpjūčio 17 vyko nudažytos aikštelės statymas. Viskas buvo kaip ir pirmą dieną, žmonių taip pat nepagausėjo. Aikštelę pastatėme.

Dabar planuojame statyti kitą panašią aikštelę prie seniūnijos. Tikimės, jog susirinks daug daugiau žmonių, kadangi tai yra pirmos pastatytos aikštelės, o miesto žmonės liko labai patenkinti ir sužavėti tuo, kad aikštelę pastatė miesto jaunimas savo rankomis. Tokie yra mūsų pasiekti rezultatai šiuo metu. Ateityje dar yra planuojama pastatyti futbolo bei tinklinio aikšteles.

Tomas Davidovič

Kopija iš 1 [1]

 

 

 

 

 

 

 

Iš kairės: Marius Gribovskis, Tomas Davidovič, Ernestas Meirovič, Eimantas Viatkinas, Mantas Kilijonas

Kopija iš 2 [2]

 

 

 

 

 

 

 

Jaunimo rankose verda darbas